Голова ОДА Горган анулював ліцензію недобросовісному теплопостачальнику “Мастер-Енерго”

0

Теплопостачальника ТОВ “Мастер-Енерго” голова ОДА залишив без ліцензії. Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА Олександра Горгана, яке надіслали в редакцію “Громади Приірпіння”.

Джерела редакції в ОДА твердять, що саме Москаленко вплинув на керівництво ТОВ “Мастер-Енерго” і Валентин Мілюков сам відмовився від ліцензії. Нагадаємо, що на засіданні МФО “Київщина” та на селекторній нараді в КабМіні тема опалення в селищі Коцюбинське розглядалася як одна з пріоритетних для вирішення. Інтереси Коцюбинського на засіданні і селекторній нараді відстоювала народна депутатка Ольга Червакова.

Те, що Валентин Мілюков написав заяву власноруч, видно з тексту Розпорядження, яке підписав Горган.

“Хочу сказати всім, хто плекав ілюзії, що котельні віддадуть недобросовісному монополісту чи Ірпеню. Ви, якщо хочете віддавати щось комусь – віддавайте свої квартири і машини. А стратегічне майно громади ми вибороли в судах і тижнями війни на морозі. Я не дам Ірпеню поставити в залежність Коцюбинське. Ніколи знову люди не мають мерзнути”, – наголошує селищна голова Ольга Матюшина.

“Після анулювання ліцензії НАК “Нафтогаз” стає для УЖКГ “Біличі” постачальником останньої надії. Нам просто зобов’язані дати тепло взимку. Але всіх боржників прошу – сплатіть УЖКГ “Біличі” за опалення. Нам треба отримати ліміти. З свого боку я зробила все можливе, щоб котельні стали власністю громади і “Мастер-Енерго” отримав по заслугам. Тепер все залежить відкожного боржника – за газ треба платити день в день. Номінацію дають на декаду – 10 днів. Не заплатимо кошти – не буде тепла. Спсики боржників вивісимо на кожному будинку. Говоріть з своїми сусідами”, – резюмує Матюшина.

2 серпня котельні на Доківській і Меблевій оглядали фахівці.

Нагадаємо, 2017 року опалювальний сезон не зміг стартувати вчасно, оскільки ТОВ “Мастер-Енерго” не розраховувалося за газ з НАК “Нафтогазом”. У цей же час кошти населення сплачувало.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539