Корупцію в Ірпені популістично “зупиняють” екс-регіонали

0

У середу в Ірпені пройшов круглий стіл під назвою “Стоп корупції в Київській області”, організований пропрезидениською партією “Солідарність”.

Серед учасників круглого столу  в основному екс-регіонали та дерибанники зелених зон Приірпіння.

Депутат Ірпінської ради екс-регіонал Юрій Прилипко, який переховував у себе на складах автопарк Януковича та в офісі якого збирали підставних для дерибану лісових зон.

Депутат Київської обласної ради екс-регіонал Ігор Борзило, який полюбляє відпочивати за кордоном і їсть метрові бутерброди з червною ікрою.

прилипон

Приїхав і голова Гостомельської ради екс-регіонал Анатолій Кириченко, якого судять за відправку бюджетників в робочий час на Антимайдан. Йому навіть запропонували сісти в президію.

кириченко

Поряд з Кириченком – головний архітектор Ірпеня, за чиїм підписом відбувся дерибан всіх зелених зон міста – Михайло Копач.

У президії – секретар Ірпінської ради Юрій Денисенко, який разом з одіозним депутатом Ірпінської ради Ярославом Місяцем оформлював землю на підставних  та заступниця міського голови Бучі екс-регіоналка Ніна Ященко, яка відома тим, що зареєструвала в 2010 році клон “Батьківщини”.

ященко

З-поміж присутніх також був депутат Ірпінської ради голова фракції Партії регіонів Леонід Глущенко.

глущенко

Представники територіальної громади Ірпеня, яких на захід не запросили, прийшли до приміщення, в якому проходив захід.

Вони шоковані тим, що зупиняти корупцію в Ірпені зібралися екс-регіонали.

Головні прохання людей стосувалися питань незаконного будівництва та знищення лісових зон Приірпіння, а учасники дерибанів розмовляли для годиться про те, як зупинити корупцію.

Ірпінці налаштовані радикально. Вони збираються знову перекривати трасу в Ірпені.

акція

“У четвер ми проведемо акцію поблизу водоканалу, де вже весь ліс знищили забудовники Валерій Пєший та Ігор Вишняков. Скільки ми не просили, скільки не ходили до чиновників, до Карплюка – нас ніхто чути не хоче. А ці сосни – це наші легені.Наші й наших дітей. Забудовники побудують і поїдуть, а нам і нашим дітям тут далі жити”, – говорить ірпінчанка Вікторія.

Як відомо, Валерій Пєший отримав зараз преференції від влади і їздить разом з Володимиром Карплюком по селищах з метою об’єднання територіальних громад.

peshyi

У простих людей є конкретні проблеми, які не вирішуються роками, а побачивши учасників заходу, віра в те, що корупцію вдасться подолати взагалі зникає.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539