Миколай приніс меру Ірпеня авто за мільйон

0

За кілька днів до Дня Святого Миколая мер Ірпеня Володимир Карплюк зробив собі подарунок – новенький Volkswagen Passat 2016-го року випуску. Відповідні зміни він вніс до своєї електронної декларації, що помітила “Громада Приірпіння”.

Ця покупка обійшлася Карплюку у 990 тисяч гривень. За словами соратників мера Passat для мера-мільйонера просто іграшка.

“Він же у нас офійний мільйонер, так? Він же не банк купив, а всього лише машину до дня Миколая. Зробив собі подарунок. А один мільйон для нього – це як для нас 100 гривень. А народ. Та кому він треба?”, – говорить джерело, наближене до Карплюка.

1

Депутати з партії мера Ірпеня “Нові обличчя” у селищі Коцюбиське перед Новим роком та до Дня Миколая саботували виділення бюджетних коштів і на ялинку, і на іграшки, і на гірлянди. Свято дітям до Дня Миколая організовували силами волонтерів та підприємців.

Тепер в автопарку Карплюка 4 легкові автівки та мотоцикл BMV.

Нагадаємо, днями голова Київської обласної ради Ганна Старикова також подарувала собі до Дня Святого Миколая Ягуар вартість 1,6 мільйонів гривень. Автомобіль, як і Карплюк, Старикова внесла в декларацію як суттєві зміни.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539