Зміни в поліції Ірпеня – за незадовільну роботу звільнили Барабаша

0

В.о. начальника Ірпінської поліції Володимира Барабаша відсторонили від посади. Про це редакції “Громади Приірпіння” повідомив прес-секретар Нацполіції Київської області Микола Жукович.

“У начальника поліції Київської області Дмитра Ценова було багато питань до роботи Барабаша. Його робота була визнана незадовільною, тому його звільнили. Я ж вам казав, що його призначили виконуючим обов’язки і якщо він не буде виконувати свої обовязки, тобто служити й захищати громаду, то його знімуть і покарають”, – розповідає Жукович.

За словами Жуковича нового в.о. начальника поліції Ірпеня представлять колективу 28 квітня.

Як відомо, Барабаша призначили виконуючим обов’язки начальника поліції Ірпеня у лютому 2018 року. Протримався він на цій посаді 2,5 місяці.

Нагадаємо, Барабаш відомий у Приірпінні тим, що захищав незаконні будівництва у Бучі та Ірпені та разом з тітушками протистояв громаді. 

На цій посаді він змінив Олександра Литовченка, за керівництва якого було відкрите кримінальне провадження за фактом порушення громадського порядку в нічний час біля бару “Зима“. Учасниками конфлікту були депутатка Гостомельської ради Наталія Черінська, яку нещодавно було засуджено за хабарництво, її брат Віталій Черінський та нацгвардійці. Під час стрілянини один з нацгвардійців втратив око.

У листопаді минулого року Литовченко в коментарі “Громаді Приірпіння” обіцяв вручення підозр учасникам конфлікту в барі “Зима”, після того як буде проведено експертизу вилученої зброї в учасників конфлікту та вилученої в барі записуючої апаратури. Тоді Литовченко пояснив, що справа фактова й про закриття її не може йти мова.

За час перебування на посаді в.о. начальника поліції Барабаша справа Черінської не зрушилася з місця.

При цьому, поліція Ірпеня похизувалася затриманням злодія, який вкрав два мішки котячого корму, а резонансні справи не розслідуються роками.

В Приірпінні б’ють активістів, які виступають проти незаконних дій місцевої влади. Протягом кількох років справи побиття поліцією не розслідуються. Генпрокурор Юрій Луценко назвав Ірпінь гангстерським Чикаго та розповів про те, що в Ірпінському відділку поліції виявлено сотні безпідставно закритих справ.

На особисті звернення до міністра Арсена Авакова нардепів, журналістів та активістів провести розслідування й покарати винних у побитті людей, – жодної реакції від правоохоронців.

Досі не притягнуті до відповідальності винні у захопленні влади в селищі Коцюбинському – їхні прізвища відомі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539