Чому 20-літня донька депутата приховує вартість квартири в Атланті?

0

20-літня донька депутата Коцюбинської седищної не сказала татові, за скільки придбала квартиру.

Про це свідчить декларація предстанвика партії Нові обличчя Павла Назарука на сайті НАЗК.

У декларації йдеться також про те, що Анастасія Назарук не заробила за рік ані гривні. Тобто у неї особисто не могло бути коштів на придбання квартири площею понад 70 м2.

 

Це підстава для повної перевірки інформації НАЗК.

Зауважимо, що у 2016 році донька була студенткою і за рік задекларувала лише близько 4 000 грн доходу.

Депутат Назарук декларував у 2016 році дві квартири, які перебували на стадії незавершеного будівництва. Одна квартира належить вже його доньці, а інша – сину. Але квартиру сина, якому теж дещо більше 20 років, торік ще не добудували.

Єдині об’єкти незавершеного будівництва в смт Коцюбинське – це ЖК “Атлант”. Ціна на квадратний метр становила близько 11 000 грн. Таким чином студентка, яка за 2016 рік заробила аж 4 000 грн, мала б знайти потайки від батька понад 800 000 грн.

Сину депутата Євгену Назаруку на свою квратиру площею 82 м2 доведеться знайти понад 900 тисяч гривень.

Готівкові заощадження в сім’ї Назаруків незмінні і становлять лише 90 000 грн.

Жодних кредитних зобов’язань члени сім’ї депутата не мають. Якщо доходи депутата і його дружини в 2017 році поділити на 4 членів сім’ї, то в середньму на місяць на одного члена сім’ї припадає 4,5 тис грн. Цієї суми недостатньо, щоб з неї відкласти на 2 квартири в новобудові.

Нагадаємо, у 2015 році, коли депутат Назарук балотувався в депутати Коцюбинсьукої селищної ради і подавав ще паперову декларацію за 2014 рік, він разом з сім’єю жив за межею бідності і був злиднем.

Без імені

У Коцюбинській селищній раді після виборів він очолив земельну комісію. Депутат в селищі веде свій бізнес і може мати конфлікт інтересів як голова земельної комісії. Після перевороту влади на псевдосесії депутати зарахували пайову участь ЖК “Атлант”.

Нагадаємо, депутата КСР Миколу Єременка суд визнав винним у порушення антикорупційного законодавства. Він не подав вчасно декларацію. Зараз же у його декларації значиться нульовий дохід і при цьому депутат їздить відпочивати до Єгипту та Карпат.

Депутатка Нових облич Катерина Ющенко-Корбут кілька років поспіль живе з доходами мегше прожиткового мінімуму, годуючи 3 дітей. При цьому не декларує квартиру, в якій проживає, і свідомо на користь влади Ірпеня зриває судові процеси, де громада виступає проти платних груп подовженого дня.

Голова фракції Нові обличчя Сергій Даніш декларує мізерні доходи і при цьому протягом року пеерконує громаду, що він жертвує значні кошти на благодійність.

Депутат Олександр Хвостенко, який дерибанив Біличанський ліс, теж декларує злиденні доходи і приховує в декларації свої бізнес-об’єкти.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539