Забудовника зловили напідпитку за кермом в ніч підпалу авто депутата-“свободівця”

0

Забудовник та власник будівельної компанії ТОВ “Орлан Інвест Груп” Антон Мирончук, який забудовує зелені зони та лісові масиви в Ірпені та Бучі, кермував автівкою в Ірпені у нетверезому стані.

Про це “Громаді Приірпіння” повідомив начальник відділу комунікацій поліції Київської області Микола Жукович.

Подія сталася в ніч з 16 на 17 лютого, приблизно в той самий час, коли депутату Ірпінської ради від “Свободи” підпалили авто, що потерпілий пов’язує саме із забудовниками, які планують звести висотки на поймі річки Ірпінь.

Мирончук балотувався в Ірпінську міську раду від партії “Нові обличчя”, яку очолює інший забудовник – екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк.

За словами Жуковича, Мирончук відмовився пройти обстеження на наявність алкоголю в крові, залишив автівку працівникам поліції й пішов далі пішки.

Картинки по запросу Антон Мирончук

“Працівниками поліції було складено адмін протокол за ст. 130 і передано його до суду. Стаття передбачає штраф і вилучення водійського посвідчення, але це буде вирішувати суд. Його транспортний засіб не забрали на штрафмайданчик – в Ірпені нема великого евакуатора, який би його підняв. Пізніше його забрав хтось з оточення Мирончука”, – розповідає Жукович.

За словами чоловіка, який був понятим і виклав відео з місця пригоди, Мирончук окрім того, що кермував у нетверезому стані, не мав при собі водійського посвідчення та техпаспорту транспортного засобу. Єдиний документ, який він показав, це був його паспорт, його він залишив правоохоронцям.

Нагадаємо, Мирончук незаконно знищив цінний грабовий та дубовий ліс у Бучі поблизу тенісного клубу Кампа та почав незаконне будівництво житлового комплексу.

Тітушка спортивної зовнішності, який охороняв незаконне будівництво Мирончука в Ірпені на вул. Єсеніна, побив за 1 тис. грн голову Коцюбинської ТВК Людмилу Демченко.

Мирончук не просто виставив тітушню проти громади на незаконному будівництві, він ще й на депутатів подав позов до суду, які наважилися виступити на боці громади.Мирончук не просто забудовник. Він політик. На виборах 2015 року, як твердить сайт Центральної виборчої комісії він балотувався від партії “Нові обличчя” до Ірпінської міської ради.

Як відомо, Мирончук супроводжував лідерку “Батьківщини” Юлію Тимошенко під час відкриття в Ірпені парку “Центральний”, де згодом з’явилися необуди депутата ІМР Ігоря Вишнякова (Нові обличчя).

Картинки по запросу Антон Мирончук

15 листопада 2018 року депутати Ірпінської ради більшістю ухвалили рішення “Про надання гр. Мирончуку А. А. в тимчасове користування земельної ділянки на підставі договору строкового сервітуту для прокладання мереж дощової та побутової каналізації за адресою м. Ірпінь, вул. Університетська 1-ц ,1-ч”.

Мова йде саме про скандальне будівництво 20-поверхівок серед лісового масиву, в районі КП “Ірпіньводоканал” (в народі –  Собачник).

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539