Мільйонер Прилипко просить Гостомель мінімалізувати оподаткування

6

У тяжкий для країни час депутат Ірпінської ради екс-“регіонал” та приватний підприємець Юрій Прилипко, хоче платити менше в бюджет селища Гостомель.

Про це депутат, який не так давно задекларував понад мільйон гривень, просить бюджетну комісію.

Мільйонер жаліється на своє “дуже скрутне матеріальне становище”.

Бюджетна комісія зглянулася на скруту мільйонера Прилипка й внесла це питання до порядку денного сесії, що відбудеться у четвер 25 вересня.

прилипон

На земельній ділянці, за оренду якої підприємцю нібито нічим платити, розташовані склади.

salivonov

Ті самі склади, де Прилипко переховував автопарк втікача Януковича.

“Під час обговорення на комісії звучали аргументи, що Прилипко утримує й годує батальйон “Південь”, мобілізаційний центр якого базується у нього в офісі, за адресою – Леніна, 3. Тому треба піти йому на зустріч. Хоча в листі він про це ані слова. У зверненні він пише лише про своє скрутне матеріальне становище”, – розповідає голова бюджетної комісії Юрій Марчук.

До слова, мільйонер просив зменшити орендну ставку й на землю під офісом. Саме у цьому приміщенні, за адресою Леніна, 3, зареєстровані такі міфічні кооперативи як “Яблуневий цвіт”.

Нагадаємо, це приміщення бізнесмен Прилипко виставляв на продаж весною. Тоді на нього ніби-то тисли кредитори.

ogoloshenna

Але на сесії Гостомельської ради, яка відбудеться у четвер, це не єдині питання, яке стосуються родини Прилипків. Плануються знакові кадрові зміни.

Донька ірпінського депутата Ольга Прилипко, яка суміщала депутатство в Гостомельській раді з посадою заступника селищного голови, склала свої повноваження заступника.

kluchik

“Вона вважає себе свіцькою левицею, а рутинна робота заступника селищного голови – зайвий і невдячний клопіт. Напевно свого часу татко робив на неї ставку як на майбутнього голову. Але не виправдала надій. Як і син Прилипка, який був депутатом, і склав свої депутатські повноваження. Далі пішов працювати у прокуратуру, звідки його успішно витурили“. – говорить джерело в Гостомельській раді.

На посаду заступника селищного голови Гостомеля Прилипко вирішив лобіювати свого помічника Сергія Чемериса.

Саме він допомагав другій доньці Прилипка Надії Дудник під час довиборів у Гостомельську раду.

Тоді Чемерис по-панібрацьки спілкувався з членами дільничої виборчої комісії.

Згодом він разом з Максимом Осецьким спробували записатись до однієї з майданівських сотень аби, зі слів майданівців, спровокувати конфлікт самооборони з активістами Приірпіння.

Тоді наміри помічників “регіонала” Прилипка майданівці вчасно викрили. Згодом сотники передали редакції “Сайту громади Приірпіння” копії документів, які згубили Чемерис і Осецький.

Ті документи засвідчили нові схеми дерибану у Приіпінні.

Отже, у четвер гостомельські депутати мають розглянути і питання зменшення оренди для Прилипка і нову кандидатуру на посаду заступника селищного голови.

6 коментарів

  1. Анонім 25 Вересня 2014 at 09:53

    Добрый день!И снова поднимаем давние темы?!Тогда может вспомним как “потеряли документы”?!Марчук подстроил встречю после которой ребят избили чють ли не до смерти! И сам Марчук при этом притствовал(лично избевали своими же руками и ногами) вместе с Жежерой!И как много ваша редакция знает о симье Прилипко!Вы что следите за ними и подслушиваете их разговоры?Или они сами вам все росказывают потому что им нравится когда вы их поливаете грязью?!Напишите хоть одну статью про “правильную жизнь” ваших “журналистов” Жежеры и Марчука!Очень хочется узнать про них побольше!У каждого найдутся темные пятна в жизни!А у этих двоих их достаточно!Так напишите про них!!!!!!

    91.210.250.2**

  2. пророк 25 Вересня 2014 at 20:51

    Напишите про для ЧП депутатов и других предпринимателей?

    P.s. Война за Мэрское кресло продолжается, пиар есть и будет на патриотизме и помощи военным, то что идёт по всей Украине, в частности в пос.Гостомель.

    77.52.157.**

  3. Шаман 26 Вересня 2014 at 15:57

    Привет вам, ребятки, с Майдана! Чемерис и осейкий, надеюсь, помните меня? Я сейчас в АТО. Приеду, обязательно встретимся! Соскучился! А у вас, вижу, ума не прибавилось..

    77.52.157.**

  4. Анонім 29 Вересня 2014 at 09:37

    Это разценивать как угрозу в сторону ребят?!И может всем поведаете кто вы такой и какое отношение имеете к происходящему с ребятами!И кто наделил вас правом решать что правильно а что нет!

    91.210.250.2**

  5. Анонім 1 Жовтня 2014 at 14:36

    Ти курва, ми тебе поведаем….

    95.158.53.**

  6. Анонім 2 Жовтня 2014 at 09:27

    Добрый день!Появился еще кто то Анонимный?Словарный запас которого и образованость заканчивается на слове “курва”?!С нетерпением жду каким именно способом вы мне поведаете что то!!!!!!!!!!Может таким же способом как Чемирису и Осецкому?!Для “журналистов” вашей редакции это вижу стандартный способ общения!Такие крысы как вы подругому не умеют?!!!!!!!!!!!!!!Почуму крысы?Потому что они мерские, вонючие твари и их образ жизни очень напоминает ваш!!!!!!

    91.210.250.2**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539