Сайт громади селища відкрив сторінку в Facebook

0

Facebook-adds-organ-donor-option-to-timeline-7c144d2e52

Редакція сайту прийняла рішення відкрити сторінку в соціальній мережі з огляду на те, що за два роки роботи наповнення сайту стало більш динамічним.

Якщо Ви хочете дізнаватись першими про новини, які можуть стосуватись відключення селища від газу чи впливу страйку маршруток Київщини на розклад автобусів в Коцюбинському то можете в соціальній мережі натиснути like на сторінці Сайту громади селища у Facebook.

Наші журналісти й дописувачі пропонують Вам оперативно дізнаватись про перебіг скандальних сесійних засідань не лише Коцюбинської, але й Ірпінської ради та інших рад регіону.

На Вашій сторінці у соціальній мережі новини, що виставляються на Сайт громади селища будуть зявлятись одразу ж після того, як вони будуть опубліковані редакцією на сайті.

Адміністраторами сторінки в соціальній мережі є четверо людей, з яких троє є фаховими журналістами й один – представник сектору громадських організацій.

Редакція сайту вдячна всім читачам, які впродовж кількох років цікавляться новинами селища та регіону.

Особлива подяка від редакції дописувачам сайту Ігорю ДомбровськомуОлексію ТуровськомуІгорю ЧижевськомуВолодимиру МатюшинуІрині ФедорівОлені ЖежеріЛеоніду РейнішуМиколі КлименкуЮлії ВасінійАліні ПантусАндрію Скіпальському.

Редакція також висловлює вдячність журналістам та громадським активістам, які висвітлювали протягом останніх років значущі для громади селища теми в загальнонаціональних ЗМІ: Сергій АндрушкоНаталія СоколенкоОльга ЧерваковаОлег БоровийТетяна НіколаєнкоДмитрові МарковськомуДмитрові ХмельницькомуОлегу ЛистопадуВікторові ТрегубовуОлександрові СоколенкоСергієві РуденкоДенисові МоскалюКостянтину Грабару та іншим авторам, матеріали яких поширювала редакція сайту, інформуючи читачів про найсвіжіші новини регіону.

Особлива подяка проектам-побратимам Київщини, чиї сайти також ведуть громадські активісти та співпрацюють з редакцією сайту: “Буча є Буча”, Сайт громади Кодаки та проекту броварської громади “Маєш право знати”.

Редакція Сайту громади селища нагадує, що чекає від читачів авторські матеріали, які стосуються не лише життя селища, але й всього Приірпіння.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539