Кого кандидують “Слуги народу” в Коцюбинську селищну раду

0

На засіданні Коцюбинської ТВК оголошували список кандидатів “Слуги народу” за округами. “Громада Приірпіння” виявила на прохідних місцях кандидатів, які йшли у минулому від “Нових облич” або  були афілійовані з цією партією.

Кандидидат в мери гречкосій та фігурант антикорупціних розслідувань Сергій Даніш у списку “Слуги народу” не значиться. Це означає, що якщо його не підтримає громада на посаду мера, то рада 5 років буде без Даніша як депутата.

Перший номер Віталій Головня. Це депутат Коцюбинської селищнох ради. Він увійшов в депутатську більшість з партією “Нові обиччя”, брав участь у переовротах влади, коли депутати захоплювали силою посаду селищного голови для Юлії Главацької, Миколи Єременка та Сергія Даніша.

Останні перевороти влади без голосу Головні були б неможливі. Разом з депутатами Нових облич саботував вчасне підписання листків голосування з арішення, які були потрібні громаді. Також обурювався, коли його виборцям казали, як знайти  депутата. Окрім цього Головня – гречкосій.

Політик, як повідомила депутатка Наталія Пилипенко, вимагав у дітей ДОЗу гроші за те, що вони граються на футбольному полі. Пилипенко тоді обурилася, чому сітка на полі не ремонтується коштом селищної ради.

Якщо партія долає 5% бар’єр, то Головня потрапляє в раду як 1-й номер. Далі, якщо зважати на кореляцію рейтингу “Слуг народу” у столиці, який дещо більше 10%, то навіть перші номери на округах можуть не отримати мандати і дуже важливо розуміти, хто у списку партії заявлений у першій 5-ці, але її на засідання ТВК не зачитували і тому ми аналізуємо кандидатів по округам з огляду на те, яка інформація про них уже відома (інформація може оновлюватися).

ТВО № 1 (приватний сеткор, Меблева, Лісова та всі вулиці по цей бік колії)

1 Сергій Базилевський – колишній депутат “Нових облич”, якого обрали в 2015 році.

На першій сесії коли вдалося сформувати одну-єдину бюджетну комісію Базилевський, який уже за власним рішенням увійшов до цієї комісії і за це рішення депутати проголосували, посеред сесії, після голосування, змінив свою думку і вирішив раптово піти в регламентну комісію за пропозицією депутатки Юлії Главацької (“Нові обличчя”). На питання, чи читав він бодай регламент ради і які у нього пропозиції до проекту регламенту депутат відповів, що регламент не читав. Згодом у 2016 році політик брав участь у перевороті влади, це сталося в той день, коли Матюшина виграла суд проти ТОВ “Мастер-Енерго” щодо тарифів і довела, що відшкодовувати монополісту громада не має жодної копійки. Судом встановлено, що переворот, в якому брав участь Базілевський був незаконним. Коли селищну раду відправили на перевибори, Базілевський вирішив не балотуватися і віддав округ немісцевому дерибаннику Біличанського лісу Леоніду Танцюрі.

При цьому Базилевський подав до суду і хотів визнати перевибори 2016 року незаконними. Таким чином політик досі вважає себе депутатом і за останні 4 роки нічого не робив взагалі.

“Громада Приірпіння” аналізувала декларацію Базілевського, коли він кандидувався в Коцюбинську раду і на той момент рівень доходів доводив, що він – злидень, як і низка інших депутатів.

Без імені
#2 Олег Голованчук
# 3 Валентина Мадик
# 4 Ольга Мельнікова
#5 Дмитро Андрющенко – мешканець приватного сектору. Виступає проти приєднання до Києва.

Коли виборці пишуть про те, що швидка їхала 50 хв і везла дуже далеко пацієнта, вбачає як вихід для всіх мешканців страхову медицину. Більше того, зазначає, що сервіс у пологовому Ворзеля нормальний, а так треба платити 1 000 у о за пологи.

Виправдовує парки та лавки, які “можуть комусь врятувати життя”, коли мешканці селища пишуть йому про проблеми з доступом до медицини та неоперативною й неякісною роботою пожежних. За останній місяць у селищі було щонайменше дві таких можежі і незрозуміло, чи готове слеище своїм ресурсом гасити пожежі у висотках.

# 6 Лариса Калуга
#7 Тарас Дудко– радить виборцям, яких непокоїть те, що швидка їде в Бучу ато і далі й вони не мають машини й не можуть встигнути на елеткричку звернатися з цього приводу в приватному порядку. У кандидата навіть немає бачення, як системно налагодити транспортне сполучення з медичними закладами, щоб виборці не відчували дискомфорт.


#8 Максюк Михайло

Фото з ФБ кандидата

#9 Маріуце Костянтин
#10 Потихенько Олена

ТВО №2 (Будинок культури)
1 Сергій Писаний
2 Альона Чергинець
3 Сергій Коноплян
4 Кап(н)ський Олег (нерозбірливо)
5 Алла Прийомова

ТВО №3 (округ 18 школи)

1 Ігор Рожанський – чинний депутат Коцюбинської селищної ради. Був обраний вперше депутатом 2010 року від Партії регіонів. Підтримував дерибан Біличанського лісу у поіменному голосуванні, відхиливши протести прокурора, і не виступав проти примусового приєднання Коцюбинського до Ірпеня.  Входив до групи “Спільна мета”, яка мала на чолі з Євстєфєєвим реалізовувати дерибан рекреаційної зони. Входив під час головування садовського до комісії ЖКГ і несе відповідальність за те, який стан комунального господарства та техніки мало і має селище станом на зараз, бо у всіх каденціях входив до депутатської більшості. Зокрема, Садовському за те, що каналізація в приватному секторі була прокладена неналежним чином, вручили підозру, і комісія з питань ЖКГ мала б цей процес контролювати і інформувати громаду.

Коли під час парламентської кампанії у слеище відкривати озеро приїхав ексрегіонал Петро Мельник – сортаник Рожанського, політик замовчав і не сказав односельцям, що в озері не можна купатися. СЕС на той час виявило, що в озері є кишкова паличка. Це замовчувалося для виборчої картинки Петра Мельника.

Під час розгону сутеднтів на майдані у 2013 році не виступив із заявою. У 2015 році він балотувався від партії “Нові обличчя”. Брав участь у перевороті влади в селищі і підтримувавс самопроголоешних Главацьку, Єрменка, Даніша. На зборах будинку Пономарьова 2/2 переконував, що ОСББ це шахраї і їм гроші за опалення платити не треба. Згодом в будинку виникли проблеми з опаленням, про що писала Наталія Коломієць. Не відвідував сесії ради, блокував господарське життя селища і свідомо не приходив на бюджетну сесію. Окрім того, голосував проти того, аби з членами виборчої комісії розрахувалися за їхню роботу. У категоричній формі відмовив депутатці Олександрі Куцан підпсиати звернення щодо відновлення стаціонару на Лісовій.

2 Іван Лизун – чинний депутат Коцюбинської селищної ради, який входить до депутатської більшості від “Нових облич”.  Брав участь у перевороті влади в селищі і підтримувавс самопроголоешних Главацьку, Єрменка, Даніша. У 2017 році фігурував як підприємець з-поміж боржників, які недоплатили в бюджет кошти. Того ж року податкова повідомила, що Лизун не задекларував свої магазини. У 2019 році “Наші гроші” повідомляли про те, що майно Лизуна та його соратника – депутата Ірпінської міської ради Богдана Слюсаренка.


3 Сергій Войташевський
4 Ксенія Ягода
5 Ельвіра Цимбал

ТВО №4 (ДОЗ)
1 Інна Шматок
2 Олег Андрющенко  – підприємесь, який проживає на Меблевій 11б має зареєстровану ТОВ “Еталон-Пласт”. Його дружина викидала контейнери для сортування сміття, яке мешканці збирають для того, щоб робити додатковий благоустрій будинку.

Фото з Фб кандидата

3  Віталій Прийомов
4  Анастасія Рожко
5 Михайло Куриленко

Окрім цього “Громада Приірпіння” підготувала огляд кандидатів, які балотуються на рівень облради від “Слуги народу”. На рівень області партія не кандидує жодного мешканця селища Коцюбинське. Тут балотуються забудовники, члени команди Карплюка та син Петра Мельника – ексрегіонал Максим Мельник.

Щодо кандидатів партії “Голос” у Коцюбинському від мікрорайону ДОЗ, то Ви можете ознайомитися з ними за посиланням. Партії надали списки для громади кілька тижнів тому і не робили з них таємниці. Також Ви можете ознайомитися із оглядом кандидатів від “Голосу” на окрузі Будинку культури. Аталогічно є огляд кандидатів на окрузі ДОЗ від УДАРу, та на Будинку культури від УДАРу.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539